Wednesday, September 2, 2009

"THE SMURFS" ARE COMING BACK!


As crazy at it may sound, but I just had to share this brand new poster with you because - THE SMURFS ARE COMING BACK :))))

10 comments:

  1. videcemo kako ce se se uklopiti u cgi okruzenje :)

    ReplyDelete
  2. joj, da Gargamel i Azrael u CGI svetu :))

    ReplyDelete
  3. I never really liked them much. Not even as a kid. I never found them that interesting, or particularly funny. And male to female ratio was appalling in that cartoon. :))

    But... If they're back by popular demand, who an I to judge? :)

    ReplyDelete
  4. You haven't??? Dear, oh, dear :) So what cartoons did you watch as a kid?

    ReplyDelete
  5. I think I watched all of them. :) And I probably liked them all in some capacity. But now that I think of it, I clearly had favorites.

    As far as I can remember (10 years of age and up) I liked Warner Bros characters and cartoons, and Tom and Jerry the most. In the short animation category, that is. I preferred those because of their animation quality and accompanying music.
    In the 20-30 minute serialised cartoons I can't remember all of them. There were so many. :) But I know that I watched a lot of anime series. Some of which I liked more than others. I probably had some favorite Western series also, but I just can't remember it now. Maybe is someone reminds me?

    ReplyDelete
  6. Moram na srpskom jer se ne bih odvazio na prevodjenje svih tih naziva :) Kao mali nedeljom su nam pustali SNORKIJEVCE, BLUFONCE, BONBONCICE, STRUMPFOVE, NINDZA SMORNJACE, FRAGLICE, TRANSFORMERSE, VOLTRONA, SABLJU I ZVEZDANE SERIFE, HI MENA I GOSPODARE SVEMIRA, TARZANA....

    Toma i Dzerija sam i ja najvise voleo, doduse najvise Mrvicu, a najmanje Toma :)) A voleo sam i njihovu gazdaricu, mada sam oduvek tvrdio da to nije gazdarica nego neka debela crnkinja koja radi kao kucepaziteljka :) To se uvek culo po njenom glasu.

    Meni je najdraza crtana serija bila vrlo misticna i napeta avantura THE PIRATES OF THE DARK WATER koja je isla jedno vreme na cuvenom NS PLUS kanalu nase Vojvodjanske televizije. Ne znam da li ste to gledali vi dole iz Srbije, predivna serija, vise za odrasle jer je imala dosta slozenu pricu. To je bio negde pocetak 90ih.

    ReplyDelete
  7. Sablju i zvezdane serife sam dosta voleo. To mi je mozda jedna od najomiljenijih anime serija iz detinjstva. Uz Robotech, koga sam se upravo setio.
    Ovi ostali mi nisu bili toliko dragi. Osim mozda Tarzana, koga se bas i ne secam dobro, buduci da sam bio dosta mali. Znam samo da je ta serija imala fantasticne pa cak i SF price/zaplete.

    Tih Pirata se nazalost ne secam, iako sam bas dosta gledao NS Plus.

    A gazdarica/kucepaziteljka u Tomu i Dzeriju je bila fantasticna. :)))

    ReplyDelete
  8. Pogotovo njen glas i njeno vristanje kada se popne na stolicu a Dzeri trci oko nje :)))
    Sad ovo mozda moze zazvucati politicki nekorektno, ali sam zbog nje, kao dete stalno zeleo da zivim u kolonijalnom dobu ili u Luizijani, pa da imam neku blesavu crnu dadilju koja bi mi bila silno zabavna :)
    Uz cuvenu dadilju Skarlet O'Hare iz PROJUHALOG S VIHOROM (prva crnkinja koja je dobila OSKARA), to je verovatno najupecatljivija pojava tog miljea na tv i filmovima :)

    ReplyDelete
  9. I am so glad they are coming back! :) Best cartoon ever!

    ReplyDelete
  10. I just can't imagine them speaking in English :)

    ReplyDelete

GIVE SOME LOVE TO YOUR DEZZY :) DON'T FORGET THAT BLOGGER'S NEW COMMENT BOX OFTEN REQUIRES FOR YOU TO DISABLE PROTECTION ON YOUR BROWSER IN ORDER TO COMMENT.