Thursday, July 16, 2009

EXCLUSIVE PIC OF SCARLETT JOHANSSON AS THE BLACK WIDOW


The first picture of Scarlett Johansson as Black Widow in "Iron Man II". Not that I really care, but for the present fans :)))

9 comments:

 1. ne smem ni da pomislim na njen naglasak, nadam se da ce je sihronizovati :)

  ReplyDelete
 2. :) a i kosa joj je kao da ju je sredjivao seoski frizer.

  ReplyDelete
 3. Pa... Lici na Black Widow. Ali ja jos uvek tvrdim da su mogli (morali) da angazuju neku drugu glumicu. Nemam nista protiv Skarlet, ali sigurno ima dosta boljih izbora za B W od nje.

  ReplyDelete
 4. pojavise se ona, Dauni Mladji i Miki Rork na naslovnoj ENTERTAINMENT WEEKLYja sada bas, i moram reci da mene takav trio nikada ne bi privukao da gledam neki film.

  ReplyDelete
 5. To je zato sto ti previse paznje pridajes izboru glumaca. Drugim recima, ukoliko ti glumci ne odgovaraju, velike su sanse da uopste neces ni pogledati film/seriju koja bi ti se inace svidela po svim ostalim kriterijumima.

  Ja imam neke druge kriterijume prema kojima odredjujem sta necu gledati.

  ReplyDelete
 6. pa nije bas uvek tako. Bilo je filmova koje sam voleo uprkos sto glumce ne podnosim (krunski primer je recimo CLOSER u kome igra citav zverinjak meni nedragih glumaca DZULIJA, KLAJV, NATALIJA ..... a ipak volim taj film).
  Ali prirodno je, kada pratis karijere glumaca, da znas kakve projekte biraju i da ti se onda nece svideti njihov film ako ni njih inaca ne volis.

  ReplyDelete
 7. Jeste prirodno ako pratis karijere glumaca kao sto je Denzel Vosington. Tu nema iznenadjenja.
  Ako recimo gledas Kijanu Rivsa, nikad ne znas sta ce sledece snimiti. I ne mozes da znas da li ce ti se to svideti ili ne. Sem ako nemas nesto protiv Kijanua licno :)) - Ima takvih.:))

  Closer mi se uopste nije svideo. Privukli su me poznati glumci i neke dobre kritike. Trebao sam da znam da mi se takav zanr (i takav tip filma) sigurno nece svideti. Ali to je bilo pre nekoliko godina. Sada sam pazljiviji sta gledam... :))

  ReplyDelete
 8. ma ne, volem ja Kicua Ricua, ali mi se sem A WALK IN THE CLOUDS i MATRIX I nikada nista njegovo nije dopalo, pa zato ne padam na njegove nove projekte.

  Pa, dobro, ti i inace ne volis drame, pa ti se zato nije dopao.

  ReplyDelete
 9. Istina je da ne volim drame, ali mi se neke od njih svide. Kad me neko natera da ih pogledam. :))

  Closer mi se nije svideo. Prica mi nije (meni licno) zanimljiva, a i ne vidim poentu takvih filmova. Ta prica je za pozorisnu (kamernu) predstavu, a ne za "visoko-budzetni" film. Film nam nije prikazao nista sto nije mogla sama predstava. Jedino sto je pricu videlo mnogo vise ljudi na ovaj nacin.

  ReplyDelete

GIVE SOME LOVE TO YOUR DEZZY :)