Friday, July 17, 2009

TUDORS AND TARA NOMINATED FOR THE EMMIES.


The EMMY nominations are in, and two of my favourite shows this year have both scored four of them. THE TUDORS are nominated for costumes, the cast, cinematography and hairstyling. As expected THE UNITED STATES OF TARA has also got into the race for the golden statue for the best televison programmes. It's is nominated for best comedy actress (Toni Collette), the cast, main tittle design and main music theme.

8 comments:

  1. Bas sam bacio pogled na listu nominacija za Emi. Ne mogu da verujem koliko tu ima kategorija. A vecina njih je potpuno nevazna, ili barem "nemoguca" za pravican izbor nominovanih.

    Od tih serija/programa koji se spominju u nominacijama pratim vecinom neke komedije. U dramskim kategorijama one serije koje ja gledam bas i nemaju nesto nominacija.

    ReplyDelete
  2. meni su EMIJI oduvek bili uvrnuti, tj mozda ne oduvek nego u poslednjih pet sest godina, kako je oslabila produkcija (po kvalitetu) pa sve neke anonimne i osrednje serije nominuju i stalno guraju. Doduse ukus tv akademije je oduvek bio los, tj bolje reci krajnje dosadan, a i prilicno su slepi oko ociju. Ima gomila kultnih serija i glumaca koji nisu bili nikada ni nominovani za EMIJA. A stalno nominuju 30'S ROCK i MADMEN koje su meni prilicno smorljive serije.

    ReplyDelete
  3. ubacih inace dole novu sliku, konacno jednu full, Dzilenhala u princu persijaneru :)a sutra stavljam nesto novo iz THE LAST AIRBENDER

    ReplyDelete
  4. Videh sliku. :) Nije mu los kostim.

    Ja sam isto cuo da hvale 30Rock iako mislim da ne znam nikoga ko to gleda (barem od mog drustva). Mad Men imam na kablovskoj, ali me ta serija ne zanima. Prosto nije moj zanr.

    Inace, sprema se ComicCon u San Dijegu. Pored naravno stripova, bice dosta video igara i posebno filmova i TV serija. Sigurno ce biti i dosta ekskluziva. Video sam listu najavljenih prezentacija/tribina za filmove, i moram reci da ima dosta stvari koje me zanimaju. Neke najavljene prezentacije su cak iz filmova za koje dosada nisam cuo da se snimaju (tj. da su uopste u planu).

    ReplyDelete
  5. ni ja ne znam nikog ko gleda 30te ROKERE :), a MAD MEN sam gledao par puta i ume da privuce coveka, ono da se zagledas desetak minuta, a da nisi ni primetio, ali je meni ideja generalno neprivlacna za gledanje. A i ne volim posleratne decenije, a to se tada odigrava.

    ReplyDelete
  6. ENTERTAINMENT WEEKLY je upravo objavio buljuk fotki sa KomikKona. Mada to mozda nije taj, jer ih cini mi se ima vise ovih dana :)

    ReplyDelete
  7. Glavni ComicCon je 23-26 u San Dijegu.

    Ja recimo nisam mogao da gledam Mad Men zato sto svi tamo puse kao ludi (takvo je bilo vreme), velika je razlika izmedju muskaraca i zenu, sto po pitanju zanimanja/poslova koje obavljaju, sto po odnosu drustva i pojedinaca prema odredjenom polu (takvo je bilo vreme). A i ti samouvereni add-men koji su white male 30-50 me nerviraju.
    Da budem iskren, menadzeri/promoteri me nerviraju i u sadasnjem obliku, a kamoli u obliku koji nam pretstavlja serija Mad Men.

    ReplyDelete
  8. joj, da te cigare su i meni upale u oci i vrlo su ogavne, cak i ako se radi o necemu cime zele da docaraju epohu.

    ReplyDelete

GIVE SOME LOVE TO YOUR DEZZY :) DON'T FORGET THAT BLOGGER'S NEW COMMENT BOX OFTEN REQUIRES FOR YOU TO DISABLE PROTECTION ON YOUR BROWSER IN ORDER TO COMMENT.