Sunday, May 24, 2009

KATHERINE HEIGL AND GERARD BUTLER GETTING ROMANTIC IN "THE UGLY TRUTH"


Click on the image to read the story

5 comments:

 1. heheh videh odavno trejler za ovo, bas su ga stavljali u prvi plan na youtube, ja ga naravno odgledao zbog katarine.... Ali me je ovaj poster odusevio sada, fora sa muskarcem je stara, ali prvi put da zenama stave srce na pravo mesto, obicno je do sada predstavljano da je u grudima ali je ovo u glavi prava stvar.... mozda bi jos tacnije bilo kada bi ga stavili u novcaniku no dobro :D

  ReplyDelete
 2. ja mislim da je zenama srce u jeziku, a ne u mozgu :)) Da, super je poster zato sam ga i doterao malo za moj excluziv :)

  ReplyDelete
 3. Mislim da ovaj film ima potencijala da postane najgledanija romanticna komedija iliti chick flick ove godine. Dosadasnji rezultati koje su postavili Shopaholic, He's Just Not That Into You, i Ghosts of Girlfriends Past uopste nisu nedostizni.
  Pitanje je samo kako ce proci u summer periodu kada vladaju visokobudzetni akciono/SF/stripovski filmovi, kao i animirani filmovi.

  ReplyDelete
 4. moguce jer je ova godina skroz uvrnuta, nijedan veliki film nije razbio boksofis, ni WATCHMEN, WOLVERINE, STAR TREK, TERMINATOR, ESCAPE TO WITCHMOUNTAIN, FAST AND FURIOUS ... niko nije prevalio 200 miliona. Znaci publika je ove godine krajnje uvrnuta i nepredvidiva i sve je moguce i sve nije moguce :)
  Ja bih voleo da od tih laganih prica najbolje prodje JULIE AND JULIA sa MERIL STRIP.

  ReplyDelete
 5. Star Trek ce uskoro preci $200 mil na americkom trzistu. A verovatno ce i Wolverine probiti tu granicu. Takodje i Monsters vs Aliens. Inace, bas bi ovih dana ST trebao da postane najgledaniji film ove godine. Najgledaniji u USA, buduci da su neki drugi filmovi bolje prosli na internacionalnom planu.

  ReplyDelete

GIVE SOME LOVE TO YOUR DEZZY :)